Hovenier Pijnacker

Hovenier Pijnacker? Dan bent u bij Van Ree Groenspecialisten aan het juiste adres! Van Ree Groenspecialisten is gevestigd in Pijnacker-Nootdorp maar helpt ook zeker mensen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, Zoetermeer, Delft en Leiden. Van Ree Groenspecialisten beschikt over eigen sfeertuinen en een groencentrum.

Hovenier Pijnacker

Vanaf 1989 zijn wij uitgegroeid tot een duurzaam, full service bedrijf met 15 enthousiaste medewerkers. Vanuit het groene buitengebied tussen Nootdorp en Pijnacker bedienen wij zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in de gehele Randstad.

Het groen zit ons in het hart en maken daarom graag een Groene tuin waarin u zich Gelukkig voelt! Beleving van kleur, geur en de seizoenen zijn hierbij de voornaamste elementen, welke u kan beleven in onze sfeertuin.

Creativiteit, kwaliteit en professionaliteit worden gewaarborgd door Groenkeur en de verbondenheid als Geselecteerd Hovenier met de Tuinen van Appeltern.

IMG_3956.jpg (1600×1200)

WIJ GARANDEREN TUINGELUK!

Door volgen van het concept Tuingeluk en de planmatige aanpak heeft u een helder inzicht hoe wij te werk gaan en weet u precies waar u aan toe bent. Wij kiezen voor deze filosofie omdat Uw Tuingeluk ons aan het hart gaat en u graag een rijker leven gunnen. Wij zien graag dat u ontdekt en beleeft hoe fraai alles groeit en bloeit in uw tuin.

Uw Tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier basisvoorwaarden. De verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans zijn geluksbepalend. Als uw tuin aan deze voorwaarden voldoet is de basis voor uw Tuingeluk gelegd. Met het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van uw accessoires kan het alleen nog maar mooier worden.

Tuingeluk is een initiatief van De Tuinen van Appeltern en het netwerk van Exclusief Geselecteerde hoveniers.

Hovenier Pijnacker? Neem snel een kijkje in onze sfeertuinen en ons groencentrum of neem contact met ons op voor meer informatie.

Hovenier Pijnacker

© van ree groenspecialisten 2018 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl